Aqua Camp uge 26 2022

Antal tilmeldte: 49/49 Pris: 1011.9 DKK Lokation:
Koldingvej 114
8800 Viborg
27-06-2022 09:00
01-07-2022 15:00
09-06-2022

Aqua Camp 2022

Viborg Svømmeklub afholder Aqua Camp for børn i alderen 7-12 år i uge 26 i sommerferien. Aqua Campen afholdes fra mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 9.00 - 15.00

Vi mødes hver morgen i svømmeklubbens klublokale på Søndre Skole. Dagen er delt op i moduler, hvor vi i løbet af ugen skal lave mange forskellige svømme- og land aktiviteter. Vi slutter hver dag af i klublokalet, hvor vi samler op på dagens aktiviteter, og der vil blive serveret frugt og saftevand.

Deltagerne bliver delt op i 2 hold vurderet efter alder og svømmeniveau, så det er nemmere at lave øvelser i vandet.

Aqua Camp ugen vil indeholde alsidige aktiviteter både i svømmehallen og i det fri. I svømmehallen skal vi blandt meget andet beskæftige os med almindelig svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege og dykning.

Udenfor bassinet vil vi lave mange forskellige aktiviteter. Børnene skal selv medbringe madpakke og drikkevarer til hele dagen (der er mulighed for at opbevare madpakken på køl).

Da børnene er meget fysisk aktive, er det vigtigt, at madpakken er stor og sund. Børnene skal medbringe badetøj, håndklæde (gerne 2) samt tøj og sko til både indendørs og udendørs fysisk aktivitet.

Det koster 995 kr. (+ gebyr) at deltage i Aqua Campen.

Alle tilmeldte modtager yderligere information - det endelig program inden Aqua Campens start.

Har du spørgsmål til Aqua Campen kan du kontakte undervisningsleder Katja Perregaard - Viborg Svømmeklub på telefon 31 23 01 46.

T-shirt størrelse på deltager
Svømmeniveau
Navn på forældre, der kan træffes under Camp
Telefonnr. på forældre, der kan træffes under Camp