Eventoversigt

DM Årgang Kortbane 2023

Antal tilmeldte: 2/100 Pris: 2000,- Lokation:
Gl. Vardevej 60
6700 Esbjerg
03-02-2023 14:00
05-02-2023 17:00
08-01-2023

Hej

Det er nu muligt at tilmelde sig DM Årgang Kortbane den 3.-5. februar. Du skal have opnået kravtider for at kunne deltage.

Stævnet afholdes i Svømmestadion Danmark i Esbjerg. Der er mulighed for overnatning på skoler i nærheden.

OBS sidste tilmeldingsdato 3. januar 2022.

Beløbet, som skal betales ved tilmeldingen er et depositum, som gerne skulle dække de faste udgifter i forbindelse med mesterskabet. Efter stævnet kommer der et regnskab med restbeløb, som skal betales/tilbagebetales.

Der er som altid brug for jeres hjælp som holdleder, chauffører og officials(min M2). Det vil være en stor hjælp (og billigere for jer), hvis I kan hjælpe nogle sammenhængende dage, så vi undgår ekstra kørsel frem og tilbage.

I kan læse mere om stævnet her

Mvh Stævneudvalget / Joachim

MIDT-VEST Begynder 4 i Viborg

Antal tilmeldte: 7/50 Pris: 0,- Lokation:
Koldingvej 114
8800 Viborg
26-02-2023 08:00 - 13:00
26-01-2023

Hej VS4 og Learn To Swim,

Der er nu åbnet for tilmelding til begynder MIDT-VEST 4 i Viborg, søndag d. 26  februar 2023.

Et begynderstævne tager normalt ca. 3-4 timer, og formålet er at give nye svømmere mulighed for at lære at svømme ved svømmestævner. Ingen svømmere bliver disket ved begynderstævnerne.

Alle VS4 svømmere bliver tilmeldt skills løbet. Andre svømmere tilmelder sig, hvis de har lyst. Ved dette stævne er det: Fly ben på ryggen med start kant og udsvømning  til 0-5-10 eller 15 m. Tal med jeres træner om løbene.

Der er behov for praktiske hjælpere, holdledere og officials (tidtagere) til stævnet, så tilmeld jer gerne. Før stævnestart er der introduktion til tidtagning for officials, så det kræver ingen forudgående kendskab :-) Se nederst i mailen vedr. holdleder opgaver.

Husk T-shirt, shorts, indendørssko, drikkedunk og selvfølgelig svømmetøj og svømmebriller. Gerne madpakke.

Frist for tilmelding er 26/1 - 23

Med venlig hilsen Stævneudvalget/Iben

Som holdleder har man typisk følgende opgaver til et begynderstævne:

* I svømmehallen får klubben udleveret et eller flere programmer med løbsliste, hvor man kan se, hvilke løb/heat Viborg-svømmerne skal svømme i, og så har man til opgave at fortælle det til svømmerne i god tid før de skal svømme. Man kan evt. med fordel markere Viborg-svømmerne med en overstregnings-tusch, så man ikke overser nogen. Til begynderstævner plejer speaker at være god til at ''''efterlyse'''' svømmerne en ekstra gang, hvis de ikke står klar til start - da svømmerne gerne skal få en god oplevelse til stævnet.

* hjælpe svømmerne bedst muligt, nogen er måske lidt nervøse, og har behov for at snakke lidt osv.

Hvis der er flere forældre, som pga ''manglende erfaring'' gerne vil dele holdleder-tjansen, så er det også muligt. Så skriv det i kommentaren ved tilmelding. Og trænerne er erfarne, og kan også fortælle jer, hvad de gerne vil have jeres hjælp til.

Vest Junior/senior langbane 2023

Antal tilmeldte: 12/30 Pris: 0,- Lokation:
Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaards Gade 5
8000 Aarhus C
03-03-2023 14:00
05-03-2023 20:00
03-02-2023

Hej Junior/senior svømmere

Hermed tilmelding til Vest Junior/senior langbane, der afholdes i Aarhus Svømmestadion.

Det er kun svømmere med kravtid, der kan tilmelde sig.

Overnatning foregår på en skole/gymnasium tæt på svømmehallen.

Tilmeldingen er bindende, hvorfor der ikke kan betales penge tilbage for stævnet - også selvom I skulle blive syge eller af anden grund ikke kan deltage. Dette skyldes, at Viborg Svømmeklub skal betale Dansk svømmeunion for alle tilmeldte, uanset om i deltager.

Beløbet, som skal betales ved tilmeldingen er et depositum og dækker nogle af de faste udgifter i forbindelse med mesterskabet. Efter stævnet kommer der et regnskab med restbeløb, som skal betales/tilbagebetales.

Tiderne for stævnestart og afslutning er kun vejledende, og de endelige tidspunkter sendes ud sammen med infosedlen.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 27. januar 2023.

mvh Stævneudvalget

/Rita