Vestdanske Kortbane Mesterskaber 2022

Antal tilmeldte: 13/30 Pris: 0 DKK Lokation:
Vandhuset Park Vendia, Børge Christensens Vej 4,
9800 Hjørring
07-10-2022 15:00
09-10-2022 19:30
06-09-2022

Hej

Hermed tilmelding til Vestdanske Kortbane Mesterskaber 2022, der afholdes i Vandhuset Park Vendia, Hjørring.

I skal have modtaget en mail med invitation, før I må tilmelde jer til dette stævne.

Ved tilmeldingen skal der betales et depositum samt vælges, hvor man som forældre kan hjælpe til.

Overnatning og bespisning foregår på Muldbjergskolen, som ligger ca 10 min gang fra svømmehallen.

Tilmeldingen er bindende, hvorfor der ikke kan betales penge tilbage for stævnet - også selvom I skulle blive syge eller af anden grund ikke kan deltage. Dette skyldes, at Viborg Svømmeklub skal betale Dansk svømmeunion for alle tilmeldte, uanset om i deltager.

Beløbet, som skal betales ved tilmeldingen er et depositum og dækker nogle af de faste udgifter i forbindelse med mesterskabet. Efter stævnet kommer der et regnskab med restbeløb, som skal betales/tilbage betales.

Tiderne for stævnestart og afslutning er kun vejledende, og de endelige tidspunkter sendes ud sammen med infosedlen.

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 6. september 2022

mvh Stævneudvalget

/Rita

staevneudvalg@svommeklub.dk