Team Challenge

Antal tilmeldte: 162 Pris: 0 DKK Lokation:

0 null
14-08-2022 14:00 - 17:30
07-08-2022

Kære allesammen.

Sommeren nydes garanteret rundt omkring i svømmefamilierne - men for at I ikke helt glemmer os, vil vi gerne bede jer tilmelde jer den kommende sæsons vigtigste "Rystesammenarrangement": Team Challenge.

Der skal dystes på tværs af holdene i forskellige discipliner i og omkring bassinet på Søndre Skole.

Det hele foregår søndag d. 14. august kl. 14-17.30 (cirka...), og i forlængelse af dagen afholder vi fællesspisning i Liseborgcentret kl  18-21 (igen cirka...). Og ja: Morgentræningen mandag tilpasses sluttidspunktet;-)

Prisen for fællesspisning er 125 kr. for voksne og 65 kr. for børn under 14 år.

Fællesspisningen vil også danne rammen for opstartens store informationsmøde - og det bliver også her, du får chancen for at byde ind på dine yndlings-foreningsopgaver - der er bl.a. flere udvalg, der mangler medlemmer - og jo flere vi er til at løse opgaverne, des lettere (og sjovere) føles det!

Der bliver brug for nogle forældre, der vil hjælpe med praktiske gøremål og som en form for officials på kanten - så meld jer endeligt til det.

Tilmeldingsfristen er senest lørdag d. 6.8.2022.

Rigtig god sommerferie til jer alle og på gensyn i den nye sæson 22/23.

MVH K-udvalget/ Line.

Tilvalg

ValgPris
Voksne 127.5 DKK