Træningslejr uge 42 Junior/Senior

Antal tilmeldte: 19/100 Pris: 1100 DKK Lokation:
Ikast Svømmehal, Frijsenborgparken 24
7430 Ikast
19-10-2022 15:30
22-10-2022 10:30
01-10-2022

Så er det endeligt tid til træningslejr igen.

Som noget nyt skal I til Ikast denne gang - Det bliver med overnatning i gymnastiksalen, som ligger sammen med svømmehallen, så I skal huske at medbringe luftmadrasser el. lignende til at sove på.

Hovedmåltiderne er der sørget for, men vi skal selv medbringe frugt, boller osv. til at overleve på i forbindelse med træningspassene. Når vi kender det endelige deltagerantal, vil der komme en liste over, hvem der medbringer hvad. I må gerne ønske, hvad I helst vil medbringe, men vi kan ikke love, at det går helt op - så bær over med den opgave, I bliver tildelt.

Der bliver brug for en holdleder/overnatter. Benyt endeligt denne enestående mulighed for at lære svømmerne i denne gruppe at kende.

Kørselsmæssigt håber vi, at I selv kan koordinere at fylde bilerne og betale dem, der lægger brændstof til:-)

Sidste tilmelding er lørdag d. 1.10.2022 kl. 23.59.59.

Mange hilsner fra Jens and the K-udvalg

Holdleder onsdag
Holdleder torsdag
Holdleder fredag-lørdag