SPONSORSVØM

Sponsorsvøm 2019

Se/hør stemningen fra tidligere sponsorsvøm i videoen. Nedenfor er et par fotos fra sponsorsvøm 2019.

 

TAK TIL ALLE SPONSORER
I 2019 var svømmerne i konkurrenceafdelingen så heldige, at mange privatpersoner og virksomheder igen valgte

at støtte op om sponsorsvøm-arrangementet. Der blev svømmet på livet løs blandt de 49 af vores dygtige konkurrencesvømmere,

og de indsamlede cirka 120.000 kr., som nu kommer dem til gode. Det er et bidrag, som Viborg Svømmeklub er meget taknemmeligt for.

Viborg Svømmeklub befinder sig i en konstant udvikling, som bl.a. kan lade sig gøre på baggrund af sponsorernes velvilje.

Se video her

 

Liste over sponsorer

I forbindelse med Viborg Svømmeklubs årlige sponsorsvømningsarrangement på Søndre Skole i Viborg har vi modtaget en række

sponsorater fra virksomheder, som vi gerne vil takke for deres flotte økonomiske bidrag. Det drejer sig om:

 

 

 

 

 

 

 


 

Dato følger

Sponsorsvøm 2022

Sponsorsvøm 2020 og 2021 blev aflyst, men vi håber meget på at få mulighed for at gennemføre sponsorsvøm forår 2022. Planlægninger er allerede igang.

Det årlige sponsorstævne er en betydelig del af klubbens indtægter og er med til, at vi kan styrke klubbens positive udvikling, konkurrenceafdelingens aktivitetsniveau og ikke mindst helt lavpraktisk, at vi kan fastholde kontingentniveauet.

Det er konkurrenceafdelingens elever, der kontakter virksomheder i lokalområdet og får støtte pr. meter de svømmer. Typisk mellem 3-25 øre pr meter.

Der svømmes typisk 120 minutter. Hvis holdet på de 120 minutter f.eks. når 8.000 meter, så svarer 3-25 ører til, at firmaet sponsorerer 240-2.000,- kr til klubben.

2019 blev der svømmet ca 120.000,- kr ind til klubben. Listen over sponsorerne kan ses herover.

 

Dato følger

Mærkesvømning

Mærkesvømning blev ligeledes aflyst i 2020, men vi håber på at kunne tilbyde mærkesvømning igen i 2021.

Mærkesvømning går ud på, at svømmeren svømmer så langt som man kan uden at holde egentlige pauser ved kanten.

Der findes distancer lige fra “kant til kant”, 25m, 50m, 100m, 200m og helt op til 10.000m. Typisk har vi ældre svømmere til at sidde og heppe på dem i vandet samt tælle baner, så alt går rigtigt til.

Svømmeren får naturligvis et diplom for den opnåede distance.

Det er en hyggelig dag med masser af svømmere i mange alderstrin. Billeder herunder er fra en tidligere julemærkesvømning, hvor vi også fik besøg af julemanden.